RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

У Росії напророкували ще багато крові через Крим

Лідер російського націоналістичного руху "Русские" Дмитро Дьомушкін вважає, що Росія стоїть на порозі кривавих подій через окупацію Криму.

Про це Дьомушкін повідомив в інтерв'ю Апострофу.

"Путін закинув дуже небезпечний прецедент, і це не в інтересах росіян. Тому що завтра так китайці можуть ввести своїх зелених чоловічків в Сибір і провести референдум. Було великою помилкою ось так публічно наплювати на міжнародне право. Я вважаю, нас чекають великі події. Проллється дуже багато крові. Ми стоїмо на порозі чогось великого і кривавого", - заявив голова руху "Русские".

За його словами, глава РФ Володимир Путін анексією Криму здійснив грандіозну помилку, оскільки переділ кордонів є небезпекою для Росії – найбільшої незаселеної держави світу.

"Вже починаючи від Байкалу до Камчатки немає людей і взагалі нічого немає. І переділ світу і кордонів по праву сильного - це троянський кінь, якого було чіпати не можна. Прецедент переділу кордонів небезпечний насамперед для РФ. У нас поняття, де там російська земля, дуже відносне", - підкреслив Дмитро Дьомушкін.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі пригадали одному із затятих шанувальників окупації Криму Дмитру Кисельову, як він переконував росіян у тому, що Росії не потрібен цей півострів.