RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

17 травня

16 травня

Всі новини

Розвідка показала, кого Путін надіслав на Донбас придушувати паніку бойовиків

У Головному управлінні розвідки Міноборони України повідомили про масову паніку серед військовослужбовців 1 армійського корпусу (Донецьк) Збройних сил РФ на Донбасі.

Про це повідомляється на сторінці ГУР МО в Facebook.

"... після панічного залишення передових позицій майже третиною новоприбулого особового складу, командування 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) змушено провести позачергову ротацію та запросити додаткове посилення боєготовими підрозділами у командування 1 армійським корпусом", - зазначили в розвідці.

Підкреслюється, що для залагодження ситуації в штаб 9 ошмсп мп прибув командувач 1 АК ВС РФ генерал-лейтенант Валерій Асапов.

Нижче публікуємо фото генерала Асапова.

"... з метою припинення панічних настроїв у передових підрозділах, командування 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) вирішило знімати з передової, відправляти в тил та піддавати кримінальному переслідуванню найбільш активних панікерів", - додали в ГУР МО.

Також повідомляється, що документи на дострокове припинення контракту про проходження військової служби з наступною передачею справи до органів військової прокуратури РФ підготовлений на росіянина Михайлова Павла Вікторовича, 30.08.1990 р., який проживає за адресою: м. Москва, вул. Свободи, б. 89, корп. 2, кв. 24.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно у розвідці опублікували нові дані про втрати РФ на Донбасі.