RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​Ажіотаж із "закриттям" Криму: з'явилася тривожна інформація

В анексованому Криму цілком серйозно побоюються того, що Росія готує теракти на території півострова.

Про це в коментарі "Апострофу" повідомив місцевий житель Рустем Алієв.

У Криму серйозно обговорюють чутки, що РФ може скористатися нинішньою ситуацією на адмінкордоні України з окупованим півостровом, щоб влаштувати теракти, а їхніми організаторами назвати українців та кримських татар.

Також він розповів, що версія, згідно з якою контрольно-пропускні пункти на адміністративному кордоні між Херсонською областю та Кримом закрили через дезертирів, залишається основною.

Спроби Росії звинуватити українську сторону виявилися невдалими. За словами кримчанина, навіть кримські "ватники" сміються над дезінформацією, що до Криму проривався "Правий сектор".

Як повідомляв "Апостроф", вранці 7 серпня російські прикордонники припинили пропуск людей і транспорту на адміністративному кордоні з анексованим Кримом. Російськими ЗМІ проскочила інформація, що з українського боку кордону на територію півострова намагалася прорватися диверсійно-розвідувальна група і саме вона влаштувала стрілянину. У Генштабі ЗСУ назвали таку інформацію провокацією. Офіційно Москва останні події в Криму не коментує.

Більше читайте в статті "Апострофу" "Бій у Криму: російська армія зіткнулася з дезертирством".