RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Розкриття "чорної каси" ПР: журналістка вказала на підозрілий момент

Українська журналістка Соня Кошкіна звернула увагу на те, що серед документів "чорної бухгалтерії" Партії регіонів відсутнє прізвище Андрія Клюєва, який очолював Адміністрацію президента Віктора Януковича.

"Ні найменших сумнівів в автентичності "амбарних книг ПР у мене немає. Для широкої громадськості - шок, так; але у вузьких колах все це було відомо давно. Хіба суми уточнились. Втім, не суть. Бо є дуже важливі питання", - написала вона на своїй сторінці в Facebook.

"Перше і головне. Чому саме зараз? Ви думаєте, випадково? Хахаха і ще раз хаха. Особисто мені стало зрозуміло, що готується великий шухер ще в суботу - в день виходу інтерв'ю п. Тріпака авторитетному ДТ. Інтерв'ю з серії тих, що на професійному сленгу називається "програмним". Значить, потрібно було чекати наступного удару. І він пішов. Вже з іншого, зрозуміло, майданчика, що в таких випадках і має бути і правильно. У випадках розгортання спецоперації.

Друга. Тріпак - не суб'єкт всієї цієї історії. Просто виконавець. За якихось своїх причин (нам вони зараз не важливі). Тут - питання: чи міг він зробити те, що зробив, без волі вищого керівництва? Найвищого? Моя відповідь - ні. Бо основний інтересант події - це саме керівництво. Навіщо, з якою метою? Особисто мені зрозуміло, але я свої міркування поки притримаю при собі.

Третє. Зовсім вже симптоматично. Головним касиром ПР завжди був Андрій Петрович Клюєв. Геллер та інші - лише оперативними виконавцями. Увага, питання: чому ім'я Клюєва жодного разу не згадується? Жодного разу. Знову-таки: озвучувати свою версію поки не буду, але пахне це погано. Дуже погано", - написала Кошкіна.

На закінчення журналістка заявила, що не вірить, що "хто-небудь з фігурантів списку - ні ті, хто давав, ні ті, хто брав - понесуть відповідальність".

"Хоч яку-небудь. НАБУ, вибач, але не вірю. У нашій країні такі речі спливають не для того, щоб відновити справедливість, але з метою використання в політичних іграх, шантажу і віджимання конкурентів. І, так, можете не сумніватися, аналогічні амбарні книги є і в інших великих політичних сил. Не тільки ПР не біла і не пухнаста", - зазначила Кошкіна.

Як повідомляв "Апостроф", раніше український журналіст Роман Скрипін поставив під сумнів важливість появи цих документів.