RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Соцмережі потішила заява бойовика ДНР про втрати сил АТО

Бойовик самопроголошеної ДНР Анатолій Гелюх потішив користувачів соціальних мереж своєю заявою про втрату сил АТО в районі Дебальцеве і Вуглегірська.

"Усього втрати особистого складу бандерівців у цій операції можна оцінити в 600-700 убитих. Плюс набагато більша кількість поранених", - написав бойовик на своїй сторінці у Facebook.

"ААААА! Відберіть хто-небудь у Гелюха книжки Березіна (Федір Березін – донецький письменник-фантаст, колишній "заступник міністра оборони ДНР", – ред.), у нього ж так до мільйона дійде", - зазначив на своїй сторінці у Twitter користувач з ніком Necro Mancer.

Зазначимо, що на ресурсі "Миротворець" про Гелюха говориться таке: "Був затриманий і арештований за ст. 110, 113, 257 КК України. Обміняний в кінці грудня 2014 р. згідно з Мінськими домовленостями. Перебуваючи під арештом, активно співпрацював зі слідством, надавав допомогу в ідентифікації бойовиків, терористів і громадян РФ. Незважаючи на звільнення і підписку з каяттям, після обміну знову вступив у лави терористів".

Як повідомляв "Апостроф", один з російських кураторів бойовиків самопроголошеної ДНР Олександр Жучковський заявив про те, що 29 червня сили АТО нібито понесли великі втрати в ході боїв під Дебальцеве Донецької області.

Раніше журналіст розповів подробиці невдалої атаки бойовиків на позиції сил АТО 29 червня під Дебальцеве.