RU  UA  EN

Понеділок, 29 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 квітня

28 квітня

Всі новини

Одіозний "захисник" дітей Росії розповів, як отримав від Путіна на горіхи

Уповноважений при президенті Росії з прав дитини Павло Астахов заявив по прильоті в аеропорт Сімферополя, що "отримав наганяй" від президента Росії Володимира Путіна.

Про це повідомляє Газета.ру з посиланням на Мосленту.

"Я отримав сувору догану від президента, отримав заслужено. Я підставився, я не хотів нікого образити, я говорив по-дружньому, їхньою мовою", — пояснив омбудсмен, маючи на увазі інцидент після трагедії на озері в Карелії, коли він запитав дитину, що вижила при штормі: "Ну що, як поплавали?".

За словами Астахова, ні один з тих, хто його супроводжував не висловив жодного нарікання.

"Хто там не був, хто не був, хто не бачив цих обставин, то, вибачте, вони не можуть бути об'єктивним суддею", — додав він.

Нагадаємо, раніше Астахов повідомив, що подав заяву про відставку. За його словами, остаточне рішення залишається за президентом Росії. 1 липня він також опублікував доповідь про підсумки роботи за рік.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі жорстко висміяли Астахова, який під час зустрічі в лікарні з дітьми, які вижили під час трагедії на озері Сямозеро в Карелії, поставив однієї з дівчаток питання: "Ну що, як поплавали?"