RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Міст Путіна в Криму: у мережі висміяли показовий інцидент

У мережі висміяли історію про росіянина, котоорый працював на будівництві Керченського мосту, але не отримав грошей за роботу і був змушений пішки відправитися додому на Урал.

Історію опублікувало російське видання Ura.ru.

Житель Челябінської області В'ячеслав Абдуллін, не отримавши зарплату за відпрацьовану вахту в Криму, змушений був добиратися до Златоуста, де чоловіка чекають дружина і діти, пішки через всю Росію. Дружина бідолахи розмістила на сторінці в соцмережі заклик до далекобійникiв допомогти чоловікові, взявши його в попутники. До цього він пішки йшов чотири дні, харчувався одними дикими ягодами і фруктами.

"У цієї новини чудово все", — коментують історію в популяярном блозі "Самий сік", який веде блогер під ніком ibigdan.

"Для росіян це позитивна новина, т. к. в їх розумінні вона доводить, що міст все-таки будується", "Але, тим не менш, уважан чуваку за те, що не поперся на Донбас ихтамнетить", "Гроші за роботу? В Росії? Нi, не чули", "Таки гуманізм настав, адже могли і під палю пустити", — коментують історію користувачі Livejournal.

Як повідомляв "Апостроф", Керченський міст, який веде в окупований Росією Крим, хочуть підсвітити червоним, синім і білим — кольорами російського прапора.

Дивіться також свіже відео з місця будівництва Керченського мосту.