RU  UA  EN

Понеділок, 29 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 квітня

Всі новини

Підрив бази поліції в Харкові: з'явилися фото з наслідками

В інтернеті з'явилися фотографії та відео, зроблені на базі роти патрульної служби поліції особливого призначення "Східний корпус" в Харкові, де минулої ночі стався вибух.

Знімки з місця події опублікувало УНН.

"Правоохоронцями встановлюються обставини вибуху в місті Харкові. В результаті події ніхто з громадян не постраждав. Сьогодні о 03:53 до чергової частини Київського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Шевченко стався вибух. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група Київського відділу поліції, кінологічна служба, експерти-криміналісти та вибухотехніки. Було проведено огляд місця події. Правоохоронці виявили біля паркану адміністративної будівлі в ґрунті воронку діаметром 35 см та глибиною 25 см. За попередніми висновками експертів, спрацював невідомий вибуховий пристрій еквівалентом 400-600 грамів тротилу", — повідомляють на сторінці Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

Фото УНН

"Відомості про вказану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі співробітники поліції здійснюють всі необхідні розшукові заходи з метою встановлення осіб, які скоїли цей злочин", — додали в поліції.

Як повідомляв "Апостроф", 9 травня в Харкові було поранено співробітника патрульної поліції.