RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

СБУ дізналася, як на Донбасі бойовики катують дітей

Служба безпеки України (СБУ) викрила спробу терористів ЛНР на окупованому Донбасі за допомогою тортур залучити 15-річного жителя Новоайдарського району (Луганська область) до шпигунства на території, підконтрольній Україні.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"У середині травня на березі річки Сіверський Донець бойовики захопили 15-річного жителя Новоайдарського району. Під час тривалих нічних допитів із залякуванням і тортурами терористи вибивали у хлопця інформацію про місця розташування бойових позицій, особовий склад і озброєння українських підрозділів поблизу селища Трьохізбенка (Луганська область). Зі слів юнака, одним з катів був терорист на прізвисько "Клим", а рядовими бойовиками керували російські найманці з Північного Кавказу", - інформує прес-служба.

"Потім бандити вимагали, щоб дитина почала шпигувати для них на території, підконтрольній Україні. Після того як хлопець погодився на співпрацю з терористами, його відпустили, і він зміг повернутися додому", - діляться подробицями в СБУ.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі виник ажіотаж навколо історії вбивства проросійськими бойовиками на Донеччині 16-річного Степана Чубенка з Краматорська (Донецька область).