RU  UA  EN

Понеділок, 29 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 квітня

Всі новини

Мережі розчулили зворушливі фото бійців АТО, які повернулися з Донбасу

У мережі з розчуленням відреагували на зворушливий фоторепортаж про бійців сил АТО 14-ї бригади, які повернулися після року передової на місце постійної дислокації.

Фотографії опублікувала у своєму Facebook журналістка Дар'я Безродна.

"Повернення. Це був фінал. Щасливий. Майже як у голівудських фільмах. Втомлені, брудні, змучені українські герої поверталися додому. Кілька днів дороги. Спати довелося спочатку у полі в машинах, а потім у вагонах без постільної білизни. Втім, ці чоловіки були щасливі. Адже 14-та бригада вже більше року як стояла на передових позиціях. Я попросила Дімоню зняти їхнє повернення і чи не на кожній другій фотці побачила котів та собак, яких військові вивезли з війни. Чотирилапі малі звикали до нашийників та були збентежені дорогою. Однак вони їхали в нове життя, яке їм подарували українські захисники.", - пише журналістка.

"Малесенькі", "Це так зворушливо – хлопцям низький уклін за велич душі!", "Стільки добра...", "Собаки-це добре :) кішки теж ))))", - пишуть користувачі в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", раніше ЗМІ довідалися зворушливу історію про собаку, який чекав свого господаря Андрія, котрий відправився добровольцем в зону АТО.