RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Мережі вразило відео смертельного номера у центрі Києва

У мережі з'явилося дивовижне відео, на якому показано, як якийсь екстремал їде, стоячи на мотоциклі по жвавому шосе в Києві.

Відео опублікував відомий український журналіст Віталій Портніков на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що показану на відео сцену побачив буквально кілька хвилин тому.

Менш ніж за годину пост Портнікова з цим відео зібрав понад 50 лайків.

"А який був фінал? Цікаво", "Пару місяців тому бачив, як такого ж любителя стант-райдингу в міському потоці відшкрібали від асфальту на проспекті Степана Бандери", "На дорозі загального користування, в такому потоці... Ідіотизм", "Цікаво, якщо б він під колеса тобі впав, як би ти його перестрибував?", "Ідіот", "Поліція де?", "Здорово, звичайно, але даремно він так... Дуже даремно... Адже хто інший через ці витребеньки може сісти або серйозно постраждати", "Всього лише треба було подзвонити в поліцію", "Дурник", — коментують ролик користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у мережі з'явилося відео, на якому київський екстремал Ярослав Ведмідь катається на сноуборді в Києві в районі фунікулера.

Минулого літа великий резонанс в мережі отримало зняте молодим киянином відео, в якому він прокотився на даху вагона метро і перестрибував з вагона на вагон на повному ходу.