RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Кремль зробив сенсаційну заяву про Ердогана

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков повідомив, що президент Туреччини Реджеп Ердоган висловив жаль і приніс вибачення за збитий восени 2015 року російський літак.

Про це Пєсков повідомив журналістам 27 червня, передає Інтерфакс.

"Президентом Російської Федерації Путіним отримано послання президента Туреччини Ердогана, в якому турецький лідер висловив свою зацікавленість у врегулюванні ситуації, пов'язаної із загибеллю російського військового літака", - зазначив Пєсков.

"Глава турецької держави в посланні висловив свій жаль і глибокі співчуття родині загиблого російського пілота і сказав: "Вибачте", - додав він.

Крім того, президент Туреччини заявив про готовність зробити все можливе для відновлення традиційно дружніх відносин між Туреччиною і Росією і спільно боротися з тероризмом.

"Ердоган висловлює глибокий жаль з приводу події та підкреслює готовність зробити все можливе для відновлення традиційно дружніх відносин між Туреччиною і Росією, а також спільно реагувати на кризові події в регіоні, боротися з тероризмом", - повідомив Пєсков.

Як повідомляв "Апостроф", у березні 2016 року Ердоган закликав Росію до відновлення співпраці для вирішення регіональних проблем.