RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

У Обами розгадали мету військових навчань Путіна біля України: в мережі в шоці

Заява Пентагону про те, що Росія використовує військові навчання, щоб приховати те, що розгортає свої війська в Україні, шокувала користувачів українського сегменту соціальних мереж.

Слова представника Пентагону Мішель Балданца про військовi навчання в РФ коментують користувачі соціальної мережі Facebook.

"Ну просто офигеть", — лаконічно прокоментував заяви Пентагону відомий український волонтер Мирослав Гай на своїй сторінці в Facebook.

"Ось сволота! Попереджені — озброєні, якось так?", — вражена користувачка Facebook Людмила Ясінська.

"Нормальне у нас озброєння, ви бачили, що у нас було у 2014 році? Все було вкрадено і продано різним Мозамбікам з сомалійцями. І зараз ті ж суки, що продавали Україну, сидять на посадах заступників міністрів. А зараз у них пенсія і виплати по 39 000 гривень. Хто з українських керівників в цьому строю діє, то нехай знають, що і на Канарах знайдемо", — зазначає користувачка Facebook Наталія Ковальська.

Нагадаємо, раніше вже висловлювалася думка, що повномасштабні військові навчання РФ на кордоні з Україною можуть перерости в наступ російських військ на окупованому Донбасі.

Як повідомляв "Апостроф", командування ЗС РФ оголосило несподівану перевірку боєздатності армії, назвавши однією з причин цього військовий парад у Києві.