RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Російський журналіст повідомив про погану новину для Путіна з приводу США

Згідно з останніми опитуваннями, кандидат у президенти США Хілларі Клінтон впевнено випереджає свого конкурента Дональда Трампа в президентських перегонах, і якщо їй вдасться зберегти лідерство до середини вересня, то, найімовірніше, саме вона стане новим президентом США.

Про це в блозі на сайті "Ехо Москви" написав російський журналіст Євген Кисельов.

На його думку, перші два тижні осені в Америці будуть ясним знаменням того, хто переможе в листопаді.

Кисельов пояснює це тим, що в новітній історії США кандидат у президенти, який в середині вересня лідирував за підсумками опитувань, ще жодного разу не програв на виборах.

За підрахунками журналіста, навіть якщо Трампу вдасться роздобути всі 112 голосів у штатах, що досі не визначилися, то їх все одно не вистачить для перемоги.

"Тому якщо Хілларі Клінтон збереже свою нинішню перевагу до середини наступного місяця, потім тільки диво або форс-мажорні обставини завадять їй стати президентом США – як би це не було прикро Володимиру Путіну", - вважає Кисельов.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Трампа неодноразово викривали в надмірній лояльності до президента РФ Володимира Путіна, а також у міцних бізнес-зв'язках з російськими олігархами.