RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Горбачову "повернули" Крим: опубліковано фото

У мережі з'явився дотепний фотоколаж, на якому зображений президент СРСР Михайло Горбачов, який заявив про те, що він підтримує президента РФ Володимира Путіна в питанні про анексію українського Криму.

Фотоколаж опублікували на сторінці Лентач в Facebook.

На знімку Горбачов зображений з великою рідною плямою на лобі у формі окупованого півострова.

Фото з Facebook Лентач

Нагадаємо, Михайло Горбачов в інтерв'ю газеті газеті Sunday Times заявив, що повернув би Крим до складу Росії, якщо б був на місці Путіна. За словами президента СРСР, Володимир Путін вчинив правильно, оскільки більшість населення Криму бажала повернутись до складу Росії

"Єдина справжня причина, по якій я не став би цього робити, це якби я все ще був при владі, Радянський Союз існував і Крим був би його частиною", — зазначив Горбачов. Також він висловив свій жаль про розпад СРСР. За його словами, він ніколи не прагнув до розвалу країни, а лише хотів її реформувати.

Як повідомляв "Апостроф", президенту СРСР Михайлу Горбачову, який заявив про те, що він підтримує президента РФ Володимира Путіна в питанні про анексію українського Криму і прийняв таке ж рішення, можуть закрити в'їзд в Україну та Євросоюз.