RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Путіна оцінили відео з нецензурною піснею про нього від херсонського губернатора

Російський письменник Захар Прилєпін, який є затятим прихильником "російського світу", прокоментував відео, на якому голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв виконав відому нецензурну пісеньку про президента РФ Володимира Путіна.

Про це Прилепін написав на своїй сторінці в Facebook.

"Бачили? Як там нормальні люди взагалі виживають?" — прокоментував Прилепін відео, опубліковане на каналі Rusvesna 2016 в YouTube з заголовком "Губернатор Херсонщини зійшов з розуму на грунті поклоніння Путіну".

Обережно! Відео містить ненормативну лексику!

Нагадаємо, що Гордєєв виконав відому пісню 18 травня на адміністративному кордоні з Кримом під час заходів до річниці депортації кримських татар. Також пісню про Путіна виконав і керівник Генічеської РДА Олександр Воробйов.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Захар Прилепін розповів про те, як в РФ побили його друга, публіциста Вадима Левенталя.

Російський письменник, затятий прихильник президента РФ Володимира Путіна і "русского мира" Захар Прилепін вважає, що кількість супротивників Путіна в РФ значно менше, але в них є значна перевага.