RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Другу в Росії людину зустріли у Севастополі фарбованою землею

До приїзду прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва в окупований РФ Севастополь місцева "влада" пофарбувала землю в колір трави.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook російський бізнесмен, засновник рекламно-девелоперського агентства iCube, блогер Ілля Варламов, опублікувавши відповідне фото.

"Сьогодні до Севастополя приїхав Дмитро Медведєв. Зустрічають його фарбованої землею у Нахімовського училища", — повідомив блогер.

Фото з Facebook Іллі Варламова

"Коли він до нас приїжджав в Новокузнецьк, в Кемеровську область, перекривали всі дороги по центру, а вздовж тротуарів пускали спеціальних людей — добре одягнених, з діточками там, щоб коли він їхав, радів щастю людей, що живуть в ж**і світу", "Це не фарба. Це добриво. А підмальоване для того, щоб було видно, де вже розбризгано. Так у багатьох країнах роблять" "А на пляжах — засмагають... манекени? Звезені з усього Криму", — коментують знімок інші користувачі Facebook.

Як повідомляє ТАСС, в окупованому Криму Медведєв проведе три дні, там він має намір зустрітися з учасниками праймеріз "Єдиної Росії" і відвідати форум "Здоров'я людей — основа успішного розвитку Росії".

Як повідомляв "Апостроф", в Севастополі прем'єр-міністр РФ, голова партії "Єдина Росія" Дмитро Медведєв назвав вибори в США "шоу", в якому беруть участь "ряджені", чим потішив соцмережі.