RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Путіна розповіли, коли в Росії чекати масових розстрілів

Російський політолог і член Громадської палати Росії Сергій Марков заявив, що опозиціонери в РФ готують розстріли й масові каральні акції.

Про це Марков написав на своїй сторінці в Facebook.

"Жанна Нємцова, дочка Бориса Нємцова, передала 700 000 євро на допомогу сім'ям бойовиків неонацистів, убитих на Майдані в рамках провокації і бойовиків, які брали участь у каральній операції на Донбасі. У київській пропаганді ці неонацистські бойовики значаться як герої "небесної сотні" і "герої АТО", — заявляє пропутінський політолог.

"Висновки. 1. Дуже багато Захід виділяє російським опозиціонерам. Якщо вона легко на непрямі потреби віддала майже мільйон євро. 2. Моральний розпад російської опозиції досяг дуже великої глибини. Вшановувати явних вбивць мирних жителів, це занадто. 3. Російська майданна опозиція тісно пов'язана з київської властю і загальними спонсорами. 4. Нам, в Росії, треба очікувати від опозиціонерів такої ж жорстокістi, як і в Україні. Ніякого мирного захоплення влади вони не готують, а саме розстріли, масові каральні акції. 5. Думка російських громадян нашу майданну опозицію вже взагалі не цікавить. 6. Але Росія повинні бути пильна. Всі ці жанни насправді за методами цілком близькі фашистам", — стверджує Марков.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Сергій Марков висловив свою думку з приводу того, що чекає Україну після виходу Великобританії з Європейського Союзу.