RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Відомий російський журналіст розповів про ляп Кремля із Савченко

Відомий російський журналіст Михайло Осокін повідомив про ляп керівництва Росії з помилуванням української льотчиці, народного депутата Надії Савченко.

Про це Осокін написав у своїй статті для російського видання Собеседник.ru.

"Офіційно була висунута версія: все це сталося тому, що помилувати українську льотчицю попросили президента родичі загиблих журналістів ВГТРК. Але потім один з родичів проговорився журналістам: родичі "порадилися і вирішили, що треба погодитися і підтримати керівництво країни", - зазначив журналіст.

Він підкреслив, що офіційна версія Кремля про помилування Савченко виявилася інсценуванням, оскільки насправді все було навпаки: ініціатором була влада РФ, але це вирішили приховати від росіян.

"І організатори цієї інсценізації після виступів перед журналістами цілком могли жартувати в кремлівських коридорах в дусі Леоніда Андрєєва: "Важко уявити ту погань, якою я годую моїх інтерв'юерів"

Як повідомляв "Апостроф", російський правозахисник Лев Пономарьов заявив, що на рішення Путіна обміняти Надію Савченко на російських ГРУшників вплинув тиск Заходу.