RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Військова таємниця Саакашвілі викликала хвилю жовчі у путінцiв

Резонансна заява глави Одеської обласної державної адміністрації (ОДА), колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі про те, що Україна допомогла Грузії відобразити російську агресію, викликала уїдливі насмішки у росіян, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна.

Слова Саакашвілі активно коментують російські користувачі Twitter.

"Несіть іншого, цей зовсім поламався: Саакашвілі розповів, як Росія намагалася захопити Грузію, але не змогла", — пише у своєму Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов.

"Коли вони встигли збити 12 літаків?", "Брехлива мразь. Краватки, дивлюся, закінчилися у нього", "Так українські ППО навчилися ще з Грузії літаки збивати?", "Я не можу слухати маячню Саакашвілі", "Ага, пам'ятаємо, як він збивав Буками наші літаки", "Шапіто відпочиває. Навіть цікаво, чи був збитий хоч один літак?", "Під наркотою, видно", — коментують пост Смирнова інші користувачі Twitter.

"Саакашвілі: російську агресію в Грузії в серпні 2008 р. вдалося відбити завдяки підтримці України Як багато ми ще дізнаємося від Мишико", — пише у своєму Twitter російський радіоведучий і письменник Армен Гаспарян.

"Не знав, що краватка вставляє, сильно і довго", "Хто б сумнівався, все за сценарієм. І тут, і там втрата територій", "Поки його тримає кокс, перли", "Хтось із свідомих допомагав доїдати краватку?", "Загородили шлях салом і залили шлях борщем БТРам і танкам", — коментують пост Гаспаряна користувачі Twitter.

"Яка новина для ватников", — зазначає у своєму Twitter відомий грузинський журналіст Олег Панфілов.

Нагадаємо, сьогодні Саакашвілі розповів про те, що Україна допомагала підготувати грузинських військових, а також надала Грузії ППО і систему "Бук". Завдяки останній Грузія змогла збити 12 путінських бомбардувальників.

Як повідомляв "Апостроф", сьогодні виповнюється 8 років з моменту початку російсько-грузинської війни.