RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

"Диверсії" у Криму: відповідь Порошенко Путіну викликала обурення росіян

Президент України Петро Порошенко заявив, що звинувачення України з боку Росії у тероризмі є безглуздим і цинічним, чим викликав бурю обурення у росіян.

Заява Порошенка була опублікована на сторінці Адміністрації президента у Facebook.

Український президент назвав заяви Москви про підготовку терактів у Криму фантазіями, які потрібні Кремлю як привід для військових погроз на адресу України. Порошенко зазначив, що Україна засуджує террроризм у всіх його проявах і не використовує його для деокупації Криму.

Також Порошенко нагадав про те, як Путін підтримує терористів на Донбасі і в Криму. За словами українського лідера, Росія не зможе дискредитувати Україну у світовому співтоваристві і домогтися того, щоб західні санкції були оттменены.

За словами Порошенка, повертати Крим Україна буде тільки засобами політики і дипломатії.

Слова Порошенко активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Порох сам розробляв план диверсії?", "Петя дуже п'яний", "Скоро у нас терпіння скінчиться і залишаться від Порошенок всяких копитця та п'яточки, серйозно", "Висновок простий. Знайдених зі зброєю персонажів, що посилаються на органи влади України, вважати диверсантами без громадянства. Потім по процедурі. Тортури, страти, цемент, сім'ї під загрозою", "Все-таки я вважаю, превентивний удар "Градами" в якості профілактики піде... Ярош вже наклав", "Порошенко відомий тим, що завжди бреше. От якби він визнав факт появи своїх розвідників в Криму, то з'явилися б сумніви, а так все нормально", "А по моєму все дуже просто, якщо спроби прориву були, спалити всі військові бази на стороні супротивника напалмом в радіусі 100 км. Але це якщо були", "На цей раз Петруха серйозно влип", — коментують путінці.

Як повідомляв "Апостроф", президент РФ Володимир Путін, коментуючи "диверсії" у Криму, пообіцяв не залишити без уваги вбивство двох російських силовиків.