RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Скандал навколо підсумків Ріо-2016 для України: путінці сходять жовчю

Росіяни, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна, влаштували дискусію навколо резонансної заяви губернатора Одеської області, екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі про підсумкові результати України на Олімпіаді-2016 і відповіді йому від українського міністра спорту Ігоря Жданова.

Новину активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Вся країна скаче, а результатів немає в спорті", "А батут?!", "Скачуть вони хреново. Результати в наявності", "Для порятунку усраспорта потрібно терміново внести в олімпійську програму таку дисципліну як каклоскачки", "Міністр спорту України відповів на критику Саакашвілі; бебебебебе", "Всьому виною повні шаровари", "Щури один одного гризуть за місце біля годівниці", "Погано скачуть, треба, щоб ГлавСвин проводив ранкову зарядку замість восресных посиденьок, а то день сміху якийсь", — сходять жовчю путінці.

Нагадаємо, Жданов зазначив, що перш ніж критикувати виступи олімпійців, Саакашвілі потрібно згадати, що він особисто як керівник Одеської області зробив для розвитку спорту у своєму регіоні.

Як повідомляв "Апостроф", на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро українці отримали лише 11 медалей (два золота, п'ять срібла, чотири бронзи). Це найгірший результат в історії Ігор для України.