RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Слова Порошенка про похорон "Новоросії" викликали шквал гніву в путінцiв

Заява президента України Петра Порошенка про похорон так званій "Новоросії" викликали обурення у росіян, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна.

Новину активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru, де вона зібрала вже більше тисячі коментарів.

В ефірі одного з українських телеканалів Порошенко заявив, що проект "Новоросія" не було здійснено, тому що більшість російськомовних українців виступили за єдину країну. Це, за словами Порошенка, допомогло звільнити більшу частину Донбасу і "локалізувати східну "орду".

"Новоросія живе!", "Цікаво, а скоро дядько Петя досягне стадії "на зраді"? До похорону ось вже дійшов...", "О дебіл, проект "новоросія" був закритий, тому що він виконав свою функцію", "Якщо немає перемог, то можна придумати і оголосити їх!", "В черговий раз заявив про успіхи, яких немає", — коментують росіяни.

Як повідомляв "Апостроф", істерику у путінців викликали заяви українського президента Петра Порошенка про демонстрацію сили на військовому параді до Дня незалежності.