RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Грузія оголосила про диверсiю з донбаським слідом

У Грузії затримали людей, які нібито намагалися підірвати газопровід, і заявили, що деякі з затриманих пов'язанi з грузинським загоном, який воює в окупованому Донбасі.

Про це пише російський Коммерсант.

У Департаменті контррозвідки МВС Грузії оголосили про спробу нібито диверсантів підірвати стратегічно важливий газопровід Владикавказ-Тбілісі-Єреван. Всього затримано п'ять "диверсантів" і ще двоє людей, яких звинуватять у пособництві їм.

П'ятьох громадян Грузії затримали 20 серпня неподалік від села Сагурамо. Вони перебували біля схованки з вибуховими речовинами, цей тайник - нібито один з декількох, створених в Грузії при Саакашвілі на випадок, якщо почнеться нова війна з Росією. Грузинські слідчі стверджують, що про схованку "диверсантам" повідомив якийсь колишній офіцер ЗС Грузії, який зараз воює проти бойовиків ДНР.

Разом з тим соратники колишнього грузинського президента, а зараз - одеського губернатора Михайла Саакашвілі - заявляють, що це політичний хід влади Грузії напередодні майбутніх виборів у парламент.

Як повідомляв "Апостроф", раніше одеський губернатор Михайло Саакашвілі заявив, що Україна надала велику допомогу Грузії, коли на ту обрушилася російська агресія.