RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Прогноз росЗМI про руйнування України викликав глузування в мережі

У соціальних мережах висміяли "прогноз" російського пропагандистського телеканалу "Звезда" про те, що Україну може зруйнувати землетрус, подібний тому, який нещодавно відбувся в Італії.

Повідомлення з Twitter телеканалу Звезда висміяли в Twitter Мид Роисси.

"Телеканал "Звезда" зайнявся складанням гороскопів, не спромігшись подивитися на геологічну карту", — сміються в цьому Twitter.

"Шок! ТВ канал Російської Армії визнав свою повну безпорадність у руйнуванні України і сподівається на землетрус", "Москву може врятувати тільки землетрус, подібний італійському, і тайфун, подібний японському", "А геологічна карта кагбе натякає, що на території України сеймически розх**рити може лише Крим", "Україну знищить землетрусом,а після Білорусь накриє цунамі", "А нафіга їм карта? У них там метафізика", "Всій ваті треба терміново покинути Україну", "Все ніяк не дочекаються, коли щось зруйнує Україну", "Значить, геологічні карти треба терміново внести в список екстремістських матеріалів", "Чекають не дочекаються, коли Земля налетить на небесну твердь", "Каналу "Звезда" вже нічим зайнятися. Геологію баранам вивчати треба було", — коментують інші користувачі Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", в цьому році у Путіна витратили на пропаганду близько мільярда доларів.