RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Новий позов України до Росії в Гаагу розбурхав путінців

Міністр юстиції України Павло Петренко заявив, що Київ підготував черговий міждержавний позов у міжнародний суд ООН в Гаазі проти Москви за її агресію на Донбасі й анексію Криму.

Про це повідомляє телеканал "112 Україна".

Ця новина викликала широкий ажіотаж у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

"Прийде час і хохлоскот подасть позов проти труби з якої чомусь більше не йде газ...", "Тупий хохлоскот не розуміє, що вони відіграна карта. Їм в черговий раз поводять залупой по губах і вони утруться задоволені, шо вони не москалі =)))", "Ех, шкода Ліги Націй більше немає, прям по Ільфу і Петрову все було б:-)", "Гірше буде, якщо суд скаже: "Крим український - підіть і відберіть!", "Повернути б треба, вам Українцям, 4 000 000 гастарбайтерів, вони б вам пояснили, що почому і як ))", - коментують путінці новина на російському сайті Lenta.ru. Всього під даною новиною було залишено 500 коментарів.

"От цікаво, а Майдан - це теж ми??? Фантастика...", "Годі вже халявити . Пора самим за справу братися . У себе в хаті порядок наведіть порошайки", "Та ну...Заклинило Педро на суднах, вже навіть не смішно. Що убогим залишається, тільки скаржитися", "Професійні скаржники і жебраки", - пишуть путінці в коментарях під новиною на прокремлівському сайті "РИА Новости". Всього під цією новиною було залишено понад 140 коментарів.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно путінці розсердився на слова президента України Петра Порошенка про повернення РФ в сталінські часи.