RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

В України поломка на газопроводі: путінці зловтішаються

В Одеській області поряд з українсько-молдавським кордоном під час перевірки на прикордонному ділянці одного з магістральних газопроводів балканського напрямку виявили тріщину в трубі, яка є причиною витоку газу.

Про те повідомляє Управління по зв'язках з громадськістю НАК "Нафтогаз України".

Тріщину в газопроводі виявили 26 серпня. Для заміни пошкодженої ділянки газопроводу потрібно вісім днів, протягом яких буде знижено тиск на виході з української газотранспортної системи на балканському напрямку. Ремонтні роботи планується розпочати 30 серпня. Відзначається, що планується замінити 12 км трубопроводу.

Ця новина викликала уїдливу реакцію у прихильників політики президента Росії Володимира Путіна, які залишили відповідні коментарі на прокремлівському сайті "РИА Новости".

"Іржавіє, далі буде гірше. Радує що недовго залишилося", "Типу вони не крадуть!У них просто витік!?", "Спишуть на цю "витік", що б не платити. Потім закачування, прокачування, заповнення. Коротше, новий вид злодійства, з технічним ухилом. Та ще й врізку яку небудь придумають, під цю справу", - пишуть путінці.

Як повідомляв "Апостроф", путінці їдко прокоментували намір України подати позов проти РФ в міжнародний суд ООН в Гаазі.