RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Путін, введи туристів: мережу підірвала заборона Держдуми на оренду житла курортникам

Російська Держдума спровокувала ажіотаж у мережі прийняттям законопроекту, який забороняє використовувати житлові приміщення як готелі та хостели туристам.

Про таке рішення Держдуми повідомляють "РИА Новости".

"Запропонований проект федерального закону законодавчо забороняє використовувати житлові приміщення як готелі, інші засоби тимчасового розміщення, а також надавати в них готельні послуги", — йдеться в пояснювальній записці до законопроекту.

"Привіт кримнашу: Росія заборонить здавати житло курортникам. Відмінно, я вважаю: Фізкульт привіт крисянам! Злісний Абамка знову депутатів Госдуми підмовив", - коментує заборону у своєму "ЖЖ" український політолог і журналіст Олег Леусенко.

"Привіт кримнашу: Росія заборонить здавати житло курортникам. Відмінно", - радіють у Twitter "Сил духу" і публікують іронічний фотоколаж.

Раніше "міністр курортів і туризму" Криму Сергій Стрельбицький визнав, що окупований РФ півострів не зможе стати заміною Туреччини і Єгипту для російських туристів.

Як написав у своїй статті для "Апострофа" журналіст з окупованого Криму, російська окупаційна влада знущається на туристичною сферою півострова, при цьому не приховуючи намір повністю підпорядкувати анексовану територію потребам армії та флоту.