RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Репортаж блогера з Криму про Макіївку викликав бум в мережі: опубліковано відео

Відеорепортаж жителя анексованого РФ Севастополя, який приїхав в окуповану бойовиками Макіївку Донецької області, викликав бурхливий резонанс у соціальних мережах.

Відео блогер опублікував на YouTube.

"Дуже радимо подивитися і витратити свій час на це відео. Людина з Севастополя з'їздила додому, в Макіївку, і показала, як там зараз! "Там стало тільки краще! Ціни нижче на 30%! Дай Бог їм всім мирного неба!" — коментують відео в паблік "Донецьк. Макіївка. Новоросія" в соціальній мережі "ВКонтакте".

"Нижче порівняно з чим? Якщо порівняно з 2013 роком, то ніфіга не нижче", "А пенсіонери та мами з дітками живуть на мізерні допомоги, вже точно в Севастополі не стільки платять", "Ціни нижче на 30%, а зарплати на 90%", "І роботи практично немає ... Якщо жінки хоч де можуть знайти місце ,то у мужиків, у молоді вибір не великий", "Де ціни нижче стали? Та у нас в Макіївці ціни як в Москві, а зарплати нижче, ніж у Камбодже", "Дешевий популізм, роботи немає, грошей немає, перспектив немає, скоро і людей не буде...", — коментують у соцмережі відео жителі Макіївки.

"Чувак так старався, приїхав, зняв відео, як добре стало жити в Макіївці. Але місцеві жителі його старання не оцінили", — пишуть в Twitter Danton.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі опублікували фотографії наслідків чергового обстрілу селища Свердлова, яке є передмістям Макіївки Донецької області.