RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

​Запеклі бої під Дебальцеве: в ДНР повідомляють про підбиту техніку сил АТО

В результаті активних бойових дій в районі села Логвиново і міста Дебальцеве (Донецька область) українські військовослужбовці буцімто втратили дві бойові машини піхоти і один бронетранспортер.

Про це заявив так званий "заступник командувача оперативного командування ДНР" Едуард Басурин, передає сепаратистське видання ДАН.

"В 7 ранку супротивник зробив спробу прориву і, застосувавши заборонену Мінськими угодами озброєння, при підтримці трьох БМП і одного БТР пішов в атаку. Завдяки вмілим діям командування та злагодженості дій військовослужбовців НМ ЛНР, противник був зупинений і відкинутий назад. При цьому супротивник зазнав втрат у кількості одного БТР і двох БМП, кількість убитих і поранених уточнюється", - сказав Басурин.

За його словами, втрат з боку бойовиків "немає, не рахуючи легких контузій".

Нагадаємо, за данними журналістів, бойовики сьогодні втратили цілий взвод після невдалої атаки на позиції сил АТО в районі міста Дебальцеве.

Як повідомляв «Апостроф», у соцмережах з'явилася інформація про прибуття під Дебальцеве одного з лідерів терористів, Михайла Товстих з позивним "Гіві".