RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Шевченко розповів, як його модний костюм допоміг збірній України

Тренер збірної України Андрій Шевченко розповів, як його модний костюм від одного з італійських дизайнерів допоміг футболістам команди отримати гарний і представницький вигляд під час урочистої церемонії проводів на Михайлівській площі в Києві.

Про це в минулому легендарний футболіст розповів в інтерв'ю виданню "Спорт-Експрес в Україні".

"Мене запросили на зняття мірок, але я, щоб заощадити час і уникнути неточностей, в якості зразка приніс костюм, зшитий в Італії на замовлення і який сидів на мені як влитий. Він так сподобався дизайнерам, що дівчатка відразу запитали: а чи можна точно такі зробити для всієї команди? Звичайно ж, я заперечувати не став ", - зізнався Шева.

Нагадаємо, що 22 травня в центрі Києві українські футболісти з'явилися на людях в ефектних костюмах синьо-сірого кольору. Після напутніх промов від президента, діячів культури, учасників бойових дій в зоні АТО підопічні Михайла Фоменка разом з тренерським штабом і адміністративними працівниками вилетіли в Кальярі, де на одному з курортів проходить підготовка до Євро-2016.

29 травня українці зіграють проти Румунії в Турині, а 3 червня готовність "синьо-жовтих" до Євро-2016 перевірить його ще один учасник - збірна Албанії. На ЧЄ 2016 збірній України будуть протистояти Німеччина (12 червня, Лілль), Північна Ірландія (16 червня, Ліон) і Польща (21 червня, Марсель).

Як повідомляв "Апостроф", футболістам збірної України дали літературну пораду: вокаліст гурту "Тінь Сонця" Сергій Василюк розповів, які книги могли б прочитати гравці для підняття командного духу і патріотизму.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: