RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Головний тренер ФК "Дніпро" зробив скандальну заяву

Головний тренер українського футбольного клубу "Дніпро" (Дніпро) Мирон Маркевич оголосив про те, що йде у відставку через проблеми з фінансуванням проекту.

Про це тренер розповів в інтерв'ю "Спорт-Экспрес".

За словами Маркевича, клуб продовжить існування, однак якою буде команда - невідомо.

"Не був свідком розмови нашого керівництва з власником клубу. З ним зустрічалися генеральний директор Андрій Стеценко і виконавчий директор Андрій Русол. Тільки вони можуть поділитися конкретною інформацією. Але знаю точно, що в середу на зборах оголосили: клуб буде існувати, планується навіть виїзд команди на тренувальний збір за кордон. А ось якою буде команда - це вже інше питання", - говорить він.

"Тепер про майбутнє "Дніпра" доведеться думати не мені - я подаю у відставку. Про це заявив напередодні керівництву клубу. Не бачу сенсу продовжувати роботу - тим більше, безкоштовно. Ми живемо у цивілізованому світі, де зароблене чесною працею потрібно віддавати. А жити цілий рік в невіданні, втрачаючи одного футболіста за іншим - такого в іменитому клубі бути не повинно. Майже всі гравці роз'їхалися по іншим країнам і клубам. Наскільки я зрозумів, прийшов час молодих футболістів і молодих тренерів. Можливо, в цьому є логіка. Не знаю...", - розмірковує Маркевич.

Відомий український тренер сказав, що не буде поспішати з вибором наступного місця роботи і поки зосередиться на розвитку своєї футбольної школи.

"Поки у мене тайм-аут, займусь своєю футбольною школою в рідних Винниках. На даному етапі нікуди не поспішаю, хоча запрошення у мене є. Але тепер до кожного речення буду підходити виважено, щоб не опинитися в схожій ситуації. Якщо б рік тому мені хтось сказав, що таке буде, я б ні за що в житті не повірив. Це ні в які рамки не лізе: у минулому році "Дніпро" був однією з кращих команд в Європі, а тепер перетворився в колектив фізкультури...", - не приховує жалю тренер.

Як повідомляв "Апостроф", вчора в ЗМІ з'явилися чутки, що "Дніпро" може припинити своє існування через відсутність фінансування.


Пізніше власник Дніпра, бізнесмен Ігор Коломойський прокоментував ці чутки.