RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Кулемет "кривавого пастора" розбурхав путінцев

Заява міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова про те, що секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександр Турчинов був нагороджений кулеметом "Максим", викликала великий резонанс у російських прихильників президента РФ Володимира Путіна.

Вони активно коментують новину, опубліковану російським виданням Lenta.ru.

"Я ще можу зрозуміти навіщо Яценюку кулемет — лоб тренувати, але пастору то навіщо?", "Агонія куевской хунти. Турчинову буде з чого застрелиться", "Добре хоч не атомну зброю. Хом'як тепер вкрай дахом поїде. На тачанці з "Максимом", "Члени Ради повільно, але вперто озброюються... До чого б це", "Тепер його голими руками не візьмеш", "Іменним пістолетом треба було нагороджувати, з "Максима" застрелитися проблематично", "Цікаво, навіщо стільки патронів дають? Достатньо по одному. А їх духовний вождь і зовсім пігулкою обійшовся в свій час", "Понадіявся, що пастор застрелиться? Марно. Тільки хардкор, тільки в ході спецоперації, тільки двома пострілами в серце, як Сашко Білий", — пишуть росіяни.

Як повідомляв "Апостроф", окрiм Турчинова, кулеметом "Максим" нагородили Арсенiя Яценюка, колишнього прем'єр-міністра України, лідера партії "Народний фронт" Арсенія Яценюка.